Wat Zijn Gepasseerde Evenementen | nl-nl.facebook.com

Sociale netwerksite waarmee gebruikers kunnen communiceren met vrienden, familie en andere mensen die ze kennen. Facebook biedt ook een evenementenfunctie waarmee gebruikers hun eigen evenementen kunnen creëren of aan andere evenementen kunnen breken. Evenementen kunnen ook door pagina’s worden afgebroken.

Wat zijn gepasseerde evenementen?

Gepasseerde evenementen zijn evenementen die zijn verleden. Ze zijn niet langer beschikbaar om te melden of te bekijken. Sommige gepasseerde evenementen kunnen echter nog steeds worden bekeken door mensen die er aan raken.

Facebook heeft een aantal opties waarmee je kunt aangeven wat voor soort berichten je wilt zien in je tijdlijn. Een van de opties is “Gepasseerde Evenementen”. Als je deze optie overweegt, zullen alleen de evenementen die in het verleden zijn gedocumenteerd.

De reden waarom sommige mensen deze optie selecteren is omdat ze alleen geïnteresseerd zijn in evenementen die al hebben plaatsgevonden. Anderen kiezen deze optie omdat ze liever niet worden herinnerd aan evenementen die ze hebben gemist.

Als je de optie “Gepasseerde Evenementen” overweegt, zullen de volgende soorten evenementen niet worden getoond:

Evenementen sterven nog rossen aan de gang zijn je de mogelijkheid om te zien welke evenementen je vrienden bezoeken of hebben bezocht. Dit is een handige optie als je op zoek bent naar nieuwe activiteiten of gewoon wilt weten wat er in je netwerk gebeurt. Evenementen die in het verleden voorkomen zijn weergegeven in de sectie ‘Gepasseerde Evenementen’ van je tijdlijn.

Als u op zoek bent naar Wat Zijn Gepasseerde Evenementen, kunt u er meer informatie over vinden door de officiële website te bezoeken op nl-nl.facebook.com om meer te weten te komen over Wat Zijn Gepasseerde Evenementen, volg de onderstaande gids.

Hoe bekijk ik mijn afgelopen Facebook-evenementen?

https://nl-nl.facebook.com/help/224054427607511
Tik op Evenementen. 3. Tik op Kalender en vervolgens op . 4. Selecteer Afgelopen evenementen om evenementen te bekijken die je eerder hebt bijgewoond.

Agenda gepasseerde evenementen – vizzy vaunce

http://www.vizzyvaunce.nl/agenda-gepasseerde-evenementen.html
22 jan 2019 — Gepasseerde evenementen: … Alle dranken na 12 uur zijn ook inclusief (m.u.v. sterkalcohol houdende dranken)

Wat is een Banquet Event Order (BEO)? [+bonussjablonen]

https://hoteltechreport.com/nl/news/banquet-event-order-beo
BEO staat voor Banquet Event Order, het contract dat alle details bevat voor een evenement zoals overeengekomen door de klant en het verkoop- of cateringteam.

Gepasseerde events – Ondernemersclub Westfriesland

Gepasseerde events


Tijdens dit event luisterden we eerst naar een passievol betoog over de Nationale Hulpverlenersdag bij Hollandia in Hoorn, door Alewijn Ott. Daarna gingen …

Evenementenveiligheid – Gemeente – GGD GHOR Nederland

https://ggdghor.nl/thema/evenementenveiligheid-gemeente/
De gemeente heeft een evenementenaanvraag ontvangen en wil de GHOR om advies vragen. Wat zijn de stappen? De gemeente benadert de GHOR en vraagt om schriftelijk …

Nieuwe evenementen kalender | Javelin.nl

https://javelin.nl/nieuws/2006/nieuwe-evenementen-kalender.html
Deze lijst zou een stukje overzichterlijker moeten zijn dan de lijst die we hadden … De [b]naam van het evenement[/b] is vetgedrukt met daaronder wat voor …

Agenda en verslag SWEI 2007-12-06 – RIS150785

https://denhaag.raadsinformatie.nl/document/3360878/1/RIS150785CV1
Wat betekent het alsnog meelopen in dit traject voor de specifieke evenementen. Kunnen zij nu ook nog subsidie aanvragen uit bijvoorbeeld het Kunst- en …

Evenementen › [DEMO] Care Website – iWink

https://carewebsite.iwink.nl/locaties/de-rozentuin/evenementen
Evenementen. Gepasseerd. Een tweede evenement over meerdere dagen. Periode: Van zondag 10 september t/m dinsdag 13 september. Datum: zondag 10 september.

Afgelopen Evenementen – Pagina 7 – Randonneurs NL

https://www.randonneurs.nl/events/lijst/?tribe_event_display=past&tribe_paged=7
In dit gebied zijn ook kleine stadjes met mooie kernen, vestingwerken en kastelen. De molens van de Zaanse Schans worden ook gepasseerd.

ROY | inDeauville – Toerisme, Evenementen, Stadsgids – Officiële …

https://nl.indeauville.fr/roy
In zijn dagelijkse blog schrijft hij, gericht tot de jongere generaties: … fotografeerde ik daar – zoals men droomt – wat mijn aandacht vasthield.

Beleidsregels voor het verlenen van …

https://lokaleregelgeving.overheid.nl/CVDR618764/1
1 jan 2019 — Bijlage 1 Aanvraagformulier. AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN EVENEMENT IN DE GEMEENTE BUREN. Geef aan wat van toepassing is. Toon volledige tabel …

Evenementen voor vr 30 december – zo 12 maart 2023 › Cabaret …

https://cultuurculemborg.nl/?post_type=tribe_events&eventDisplay=photo&tribe_events_cat=cabaret&eventDate=2021-11-09
Dit is de UITagenda Culemborg, een initiatief van de gemeente Culemborg en culturele partijen in Culemborg. In deze UITagenda vind je alle voorstellingen, …

Programma – Theater de Stoep, Spijkenisse

https://theaterdestoep.nl/voorstellingen
Paul overziet zijn leven, zingt oude liedjes die nu, jaren later, … die de achttien is gepasseerd en zorgt gegarandeerd voor verhitte taferelen en rode …

Plaats een reactie