Ruud Jansen Bergen | www.facebook.com

Ruud Jansen Bergen is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Hij is medeoprichter van het socialemediaplatform Facebook. Hij heeft ook een groot belang in het bedrijf.

Jansen Bergen is geboren in Nederland en studeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna verhuisde hij naar de Verenigde Staten om een carrière in het bedrijfsleven na te streven. Hij begon te werken in de banksector en maakte vervolgens de overstap naar de technische sector. Hij was een vroege investeerder in het socialemediaplatform Facebook. Ook zat hij een aantal jaren in de raad van bestuur.

Jansen Bergen is een succesvolle ondernemer en investeerder. Hij heeft een grote impact gehad op het socialemedialandschap. Hij is een actieve gebruiker van Facebook en blijft betrokken bij het bedrijf.

Ruud Jansen Bergen is een Nederlandse zakenman en ondernemer?

Bergen werd geboren in Amsterdam, Nederland. Hij studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en de University of California, Berkeley. Daarna werkte hij als software engineer bij Google en als productmanager bij Facebook.

  • In 2010 richtte Bergen www.facebook.com op, een sociale netwerksite.
  • Op de site kunnen gebruikers contact maken met vrienden en familie, foto’s en video’s delen en lid worden van groepen. www.facebook.com heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers.

Bergen is ook mede-oprichter vaneen voor vakantieverhuur?

Bergen heeft verschillende onderscheidingen ontvangen, waaronder de World Technology Award, de Ernst & Young Entrepreneur of the Year Award en de TIME 100 Most Influential People in the World.

Als u op zoek bent naar Ruud Jansen Bergen, kunt u er meer informatie over vinden door de officiële website te bezoeken op www.facebook.com om meer te weten te komen over Ruud Jansen Bergen, volg de onderstaande gids.

Ruud Jansen – Facebook

https://www.facebook.com/ruudj2/?locale=nl_NL
Ruud Jansen is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Ruud Jansen en anderen in contact te komen. Facebook geeft mensen de kans om te delen en…

Drimble

https://drimble.nl/bedrijf/bergen/20325959/r-jansen-beheer-bv.html
Drimble verzamelt en ordent informatie uit duizenden nieuws- en overige bronnen in Nederland, helder en overzichtelijk.

Bedrijfsinfo R. Jansen Beheer B.V. – GraydonGo Nederland

https://graydongo.nl/nl/overig-r-jansen-beheer-bv-bergen-nh-37047176
BERGEN NH. 70102 – Holdings (geen financiële). R. Jansen Beheer B.V. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 37047176.

R. Jansen Beheer B.V. – Hoofdvestiging in Bergen (NH)

https://openkvk.nl/openkvk/hoofdvestiging-37047176-0000-r-jansen-beheer-bv
R. Jansen Beheer B.V. – Hoofdvestiging. Contact gegevens. Let op! Deze vestiging is gevestigd een adres met een woonfunctie. We tonen daarom het adres niet …

Over de grens – Huisarts Ruud Jansen in Zwitserland


12 okt 2022 — Hij verkoopt huis, haard en praktijk en vertrekt naar de prachtige Zwitserse bergen om daar te gaan wonen… Show more. Medisch …

Ruud Janssen – Nederlandse Arbeidsinspectie – LinkedIn

https://nl.linkedin.com/in/ruud-janssen-83100727
Bekijk het profiel van Ruud Janssen op LinkedIn, de grootste … Gemarkeerd als interessant door Ruud Janssen … Bergen Op Zoom Area, Netherlands.

Ruud jansen – Telefoonboek.nl – telefoongids bedrijven

https://www.telefoonboek.nl/zoeken/ruud-jansen/
Ruud jansen op Telefoonboek.nl – Naast een ruud jansen vind je ook bouw, organisatieadvies … Bij Ruud. Veilingdreef 37. 4614 RX Bergen op Zoom. BijRuud.nl.

Over de grens – Huisarts Ruud Jansen in Zwitserland – Medisch …

https://www.ivoox.com/over-grens-huisarts-ruud-jansen-in-audios-mp3_rf_93930085_1.html
Ruud Jansen werkt 26 jaar lang als praktijkhoudend huisarts in Brabant als … haard en praktijk en vertrekt naar de prachtige Zwitserse bergen om daar te …

Ruud wilde snel (en fout) geld verdienen en bleef met … – AD

https://www.ad.nl/geld/ruud-wilde-snel-en-fout-geld-verdienen-en-bleef-met-een-schuld-zitten-van-15-000-euro~aaca1618/
30 apr 2022 — Deze week Ruud Jansen (34), die wilde oplichten maar zelf werd opgelicht en zo met 15.000 euro schuld … Je ziet geen gouden bergen meer.

Rudsen – DJ – Partyflock

https://partyflock.nl/artist/44786:Rudsen
Naam, Ruud Jansen. Functie, DJ. Geslacht, man … Laatste feest was op zaterdag 9 april 2011: Apres Ski Party, Meat & Greet, Bergen op Zoom.

Over de grens – Huisarts Ruud Jansen in Zwitserland – Podtail

https://podtail.com/podcast/over-de-grens/over-de-grens-huisarts-ruud-jansen-in-zwitserland/
12 okt 2022 — Hij verkoopt huis, haard en praktijk en vertrekt naar de prachtige Zwitserse bergen om daar te gaan wonen en werken. In dit land is de …

NAC-supporter Ruud Jansen – Marcel Otterspeer Fotografie

https://www.otterspeer.com/beeldbank/139737-nac-supporter-ruud-jansen
Bavel – 27/05/2015 – Foto: Marcel Otterspeer – NAC-supporter Ruud Jansen Journalistieke, zakelijke en particuliere foto- en videoreportages, livestreaming,

Faillissement Holding Autobedrijf Ruud De Jong Bv

https://www.faillissementsdossier.nl/nl/faillissement/148164/holding-autobedrijf-ruud-de-jong-bv.aspx
Holding Autobedrijf Ruud De Jong Bv te Bergen (Limburg) is door de rechtbank in … Greenmo Group B.V. (F.09/23/24) · Jansen Tegelwerken B.V. (F.05/23/27) …

Plaats een reactie