Restaurant Hardenbergerweg Geesteren | www.bistrodekruidentuin.nl

Welkom op mijn bloggedeelte op Restaurant Hardenbergerweg Geesteren! Dit restaurant is gevestigd in Geesteren, Nederland en staat bekend om zijn culinaire kruidentuin. Het restaurant bestaat sinds 2006 en is eigendom van en wordt geëxploiteerd door het echtpaar Willem en Jannie.

Het eerste dat opvalt bij aankomst is de prachtige kruidentuin, die zowel functioneel als decoratief is. De kruiden worden gebruikt in veel van de gerechten die in het restaurant worden geserveerd. Het menu wisselt per seizoen en biedt zowel Nederlandse als Franse gerechten.

De eetkamer is gezellig en intiem, met een open haard die bijdraagt aan de warme sfeer.

Ik kan restaurant Hardenbergerweg Geesteren ten zeerste aanbevelen voor een onvergetelijke eetervaring?

Restaurant Hardenbergerweg Geesteren is een klein, sfeervol en betaalbaar restaurant in Geesteren. Het restaurant is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Hardenbergerweg en heeft een unieke en sfeervolle tuin met terras. Het restaurant is een echte aanrader voor een lekkere lunch of diner.

  • De kaart van restaurant Hardenbergerweg Geesteren is klein maar verrassend. Er staan veel vegetarische en gemengde gerechten op de kaart. Ook voor de vleesliefhebbers is er keuze genoeg. De gerechten zijn allemaal heel erg smaakvol en verrassend. Het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam.
  • Op zoek naar een lekkere en gezonde maaltijd? Zoek dan niet verder dan Restaurant Hardenbergerweg Geesteren! Dit charmante eetcafé ligt in het hart van Nederland en is gespecialiseerd in een gezonde, seizoensgebonden keuken.
  • Het restaurant ligt in een prachtige tuin, wat alleen maar bijdraagt aan de algehele eetervaring. Op de menukaart staan verschillende salades, sandwiches en hoofdgerechten, allemaal bereid met verse, lokale ingrediënten.

En vergeet niet de beroemde kruidenthee van het restaurant te proberen – het is de perfecte manier om uw maaltijd af te sluiten?

Restaurant Hardenbergerweg Geesteren is een uniek restaurant in het midden van Nederland. Het restaurant is gevestigd in een oud klooster uit de 13e eeuw en is gedeeltelijk door een prachtige kruidentuin.

De sfeer in het restaurant is uniek en het eten is van hoge kwaliteit. Er is een uitgebreide kaart met veel verse producten uit de kruidentuin. De chef-kok maakt gebruik van moderne kooktechnieken en serveert de gerechten met een twist. Het restaurant is zeker een bezoek waard als je in de buurt bent!

Als u op zoek bent naar Restaurant Hardenbergerweg Geesteren, kunt u er meer informatie over vinden door de officiële website te bezoeken op www.bistrodekruidentuin.nl om meer te weten te komen over Restaurant Hardenbergerweg Geesteren, volg de onderstaande gids.

Bistro de Kruidentuin – Restaurant

Hoofdpagina


Bij Bistro de Kruidentuin in Geesteren is het genieten van luxe culinaire gerechten! U bent van harte welkom in onze bistro voor een heerlijk diner.

DE BROEKBEKE, Geesteren – Restaurantbeoordelingen

https://www.tripadvisor.nl/Restaurant_Review-g1189976-d20988027-Reviews-De_Broekbeke-Geesteren_Overijssel_Province.html
Locatie en contact. Hardenbergerweg 145, 7678 VR Geesteren Nederland. Website.

Bistro de Kruidentuin – Startpagina – Facebook

https://www.facebook.com/bistrodekruidentuin/?locale=nl_NL
Bistro de Kruidentuin, Geesteren, Overijssel, Netherlands. … Nog een paar maanden en in oktober openen wij ons nieuwe restaurant aan de Hardenbergerweg.

De Kruidentuin in Geesteren – Eet.nu

https://www.eet.nu/geesteren-ov/de-kruidentuin
Hardenbergerweg 105; 7678 VR; Geesteren; Nederland; Routeomschrijving. Parkeren … Hier zie je hoe de meningen over dit restaurant verdeeld zijn.

Restaurants in Geesteren en omgeving

https://www.restaurants.nl/geesteren-ov?radius=10
restaurant. Ribhouse TexasBooymansweg 12, Geesteren, wo do vr za zo recensies aanwezig bistro. De KruidentuinHardenbergerweg 105, Geesteren, …

Bistro De Kruidentuin – Visit Tubbergen

https://www.visittubbergen.nl/horeca/restaurants-in-tubbergen/3938-bistro-de-kruidentuin/
Al ruim 6.5 jaar is het bij Bistro de Kruidentuin in Geesteren genieten van luxe culinaire gerechten! Met meer dan 50 gerechten is er altijd een gerecht wat …

Top 8 beste restaurants in Geesteren Overijssel – StadIndex.nl

https://www.stadindex.nl/restaurant/geesteren-overijssel
Lekker uit eten in Geesteren Overijssel in een goed restaurant? … http://www.bistrodekruidentuin.nl/ | Hardenbergerweg 105, Geesteren Overijssel | …

Reserveer bij Bistro de Kruidentuin in Hardenbergerweg 105

https://wwc.resengo.com/De_Kruidentuin
Bij Bistro de Kruidentuin in Geesteren is het genieten van luxe culinaire gerechten! U bent van harte welkom in onze bistro voor een heerlijk diner. Bij Bi.

Bistro de Kruidentuin in Geesteren volledig opnieuw gebouwd …

https://www.entreemagazine.nl/openingen-design/bistro-de-kruidentuin-in-geesteren-volledig-opnieuw-gebouwd-na-grote-brand
23 jan 2023 — De Kruidentuin zit al jarenlang op de Hardenbergerweg in Geesteren, een mooie landelijke omgeving. Het ontwerp, waarin de kenmerkende …

Knoefbakker Café Restaurant De, Geesteren – Gouden Gids

https://www.goudengids.nl/knoefbakker-cafe-restaurant-de/11343672/5-1/
Knoefbakker Café Restaurant De, Geesteren . Contactinformatie, telefoon, adres . … Knoefbakker Café Restaurant De. Hardenbergerweg 105, 7678VR Geesteren.

Bistro De Kruidentuin Bv Geesteren (overijssel – Menulist

https://nl.menulist.menu/restaurants/geesteren-overijssel-1/bistro-de-kruidentuin-bv-geesteren-overijssel
Hardenbergerweg 105, Geesteren (Overijssel, Netherlands. Bistro · Huis / Restaurants … Dit restaurant is nog niet geclaimd. Favoriet. Deel.

Bistro De Kruidentuin in Geesteren – BookDinners

https://www.bookdinners.nl/restaurants/geesteren/bistro-de-kruidentuin
Bistro De Kruidentuin in Geesteren. Opslaan in lijst. Recommend … Hardenbergerweg 105, 7678 VR Geesteren … Deel dit restaurant met je vrienden!

Bistro De Kruidentuin B.V. in Geesteren (Overijssel) – Restaurant

https://www.telefoonboek.nl/bedrijven/t5090491/geesteren-overijssel/bistro-de-kruidentuin-b.v./
Bistro De Kruidentuin B.V. in Geesteren (Overijssel), Hardenbergerweg 105, 7678 VR – Telefoonnummer, informatie en kaart van Bistro De Kruidentuin B.V. …

Plaats een reactie