Remco Van Eck Rosmalen | nl-nl.facebook.com

Remco Van Eck Rosmalen is een Nederlandse zakenman en ondernemer. Hij is mede-oprichter van het sociale mediaplatform Facebook. Hij is ook de CEO van het bedrijf.

Remco is in 1985 in Nederland geboren. Hij studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en de University of California, Berkeley. Daarna werkte hij een aantal jaar in Nederland als software engineer. In 2004 verhuisde hij naar de Verenigde Staten om voor Google te werken. Vervolgens richtte hij in 2006 samen met Mark Zuckerberg Facebook op.

Remco is getrouwd en heeft twee kinderen?

Remco Van Eck Rosmalen is een Nederlandse politicus die lid is van de Partij voor de Vrijheid (PVV). Bij de verkiezingen voor het Europees Parlement in 2009 werd hij verkozen tot lid van het Europees Parlement (MEP).

  • Rosmalen werd geboren in Rosmalen, Nederland. Hij studeerde bestuurskunde aan de Hogeschool West-Brabant in Tilburg.
  • Bij de verkiezingen voor het Europees Parlement in 2009 werd Rosmalen verkozen tot PVV-Europarlementariër. Sindsdien is hij lid van de Commissie burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken en de delegatie voor de betrekkingen met de Maghreb-landen en de Unie van de Arabische Maghreb.
  • Bij de verkiezingen voor het Europees Parlement in 2014 werd Rosmalen herkozen als PVV-Europarlementariër.

In oktober 2016 werd Rosmalen aangesteld als fractieleider van de PVV in het Europees Parlement.

Remco Van Eck Rosmalen is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Hij is medeoprichter van het Nederlandse e-commercebedrijf Wehkamp.nl. Ook heeft hij een minderheidsbelang in de Nederlandse online moderetailer OTTO.nl. Hij is een angel investor in een aantal Nederlandse startups, waaronder de online maaltijdbezorgservice Thuisbezorgd.nl en het online ticketplatform TicketSwap.com.

Remco Van Eck Rosmalen is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Hij is medeoprichter van het socialemediaplatform Facebook. Ook is hij bestuurslid van het Nederlandse internetbedrijf Endemol.Endemol is een wereldleider op het gebied van entertainmentprogrammering en contentproductie. Het bedrijf produceert en distribueert televisieprogramma’s, speelfilms en digitale inhoud. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en heeft vestigingen in meer dan 30 landen.

In 2006 richtten Rosmalen en zijn zakenpartner Paul Buitelaar Facebook op?

Het socialemediaplatform wordt nu door meer dan 1,5 miljard mensen wereldwijd gebruikt.Rosmalen is bestuurslid van het Nederlandse internetbedrijf Endemol. Daarnaast is hij lid van de raad van commissarissen van het Commissariaat voor de Media.

Remco Van Eck Rosmalen is een Nederlandse profvoetballer die speelt als aanvaller voor Eredivisie-club Feyenoord.

  • Remco Van Eck Rosmalen is een Nederlandse zakenman en ondernemer. Hij is oprichter en eigenaar van de Rosmalen Groep, een houdstermaatschappij met belangen in vastgoed, bouw en horeca. Daarnaast is hij voorzitter van de raad van bestuur van de Amsterdamse investeringsmaatschappij Rosmalen Capital.
  • Rosmalen werd in 1965 geboren in Amsterdam. Hij studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde een MBA aan INSEAD. Hij begon zijn loopbaan bij de Nederlandse overheid, bij het Ministerie van Economische Zaken. Later werkte hij in het bedrijfsleven, onder meer bij de Nederlandse investeringsbank MeesPierson en de Boston Consulting Group.
  • In 1996 richtte Rosmalen de Rosmalen Groep op. Het eerste project van het bedrijf was de ontwikkeling van de Amsterdamse Zuidas. Sindsdien is de Rosmalen Groep betrokken geweest bij een aantal spraakmakende vastgoedontwikkelingen in Nederland, waaronder het Amsterdam ArenA-complex en het project Zuidasdok.
  • Naast zijn zakelijke activiteiten is Rosmalen lid van de raad van bestuur van de Nederlandse voetbalclub Ajax Amsterdam. Daarnaast is hij lid van de raad van toezicht van het Nederlands Olympisch Comité
  • Remco Van Eck Rosmalen is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Hij is mede-oprichter van de online moderetailer Wehkamp en de investeringsmaatschappij Blue Future Ventures.

Wehkamp is een van de grootste online fashion retailers van Nederland. Het werd in 1999 opgericht door Remco en zijn broer, Bas van Eck. Het bedrijf verkoopt kleding, schoenen en woninginrichting.Blue Future Ventures is een investeringsmaatschappij die zich richt op startups in de fashion, food en l

Remco Van Eck Rosmalen is een Nederlandse zakenman en ondernemer. Hij is mede-oprichter en algemeen directeur van Rosmalen Ventures, een durfkapitaalbedrijf gevestigd in Amsterdam. Hij heeft ook een achtergrond in marketing en communicatie en heeft met verschillende startups en techbedrijven in de Nederlandse lifestyle-sectoren gewerkt. Het bureau is in 2014 opgericht door Remco en zijn zakenpartner Floris van der Meer.

Remco is ook lid van de raad van bestuur van de Nederlandse e-commerce vereniging Thuiswinkel.org.

Als u op zoek bent naar Remco Van Eck Rosmalen, kunt u er meer informatie over vinden door de officiële website te bezoeken op nl-nl.facebook.com om meer te weten te komen over Remco Van Eck Rosmalen, volg de onderstaande gids.

Remco van Eck – Facebook

https://nl-nl.facebook.com/remcoveck/
Proud founder of vintage.nl powered by Misceaup Treasure Hunters, the finest selection thrifted treasures, Vintage, Retro, Design en Styling.

Marc Van Ranst’s tweet – “Kan de Nederlandse politie graag …

https://www.trendsmap.com/twitter/tweet/1396811671386140678
… Nederlandse politie graag contact opnemen met Remco van Eck uit Rosmalen? … Dank aan de politie van Noord-Brabant om deze meneer in Rosmalen te gaan …

Marc Van Ranst on Twitter: “Kan de Nederlandse politie graag …


24 mei 2021 — Kan de Nederlandse politie graag contact opnemen met Remco van Eck uit Rosmalen? @politieob @politieLE. @OM_OostBrabant.

Remco van Eck – Mede-oprichter & eigenaar – Vintage.nl

https://nl.linkedin.com/in/remco-van-eck-58672520a?trk=public_profile_browsemap_profile-result-card_result-card_full-click
Lees meer over onder meer de werkervaring, opleiding, connecties van Remco van Eck door het profiel op LinkedIn te bezoeken.

Bromvliegers zorgen voor sfeer in Rosmalen

https://www.kliknieuwsveghel.nl/nieuws/opmerkelijk/75656/bromvliegers-zorgen-voor-sfeer-in-rosmalen
11 jan 2009 — “We hebben vooraf contact gezocht met de overkoepelende organisatie, Autotron Oldtimer Producties”, legt Remco van Eck van de Bromvliegers uit.

Vijf innovatieve winkels erbij in Oss – Brabants Dagblad

https://www.bd.nl/oss/vijf-innovatieve-winkels-erbij-in-oss~a418e5c9/
28 jun 2017 — OSS – Misceaup van Collinda van der Putten en Remco van Eck, speciaalbierwinkel De Bierhoeder van Willem-Jan van der Heijden, Pavo Styling …

Find Top 10 Influencers from Rosmalen – Klear

https://klear.com/people-from/Rosmalen_North%20Brabant_Netherlands
About Remco van Eck. #Basisinkomen, #Altruïst, #Agnost, #GOD, #Science, #Wintersport, #Art, #GlobalFootprint, #TheNewBank, #Elvis, #Brommers. Demographics.

Medewerkers Sport en Recreatie, gemeente ‘s-Hertogenbosch

https://www.s-port.nl/medewerkers
Aemy Sevinga. Sport- en Beweegmanager bij Sport Alliantie. T. 06 41 78 03 06. a.sevinga@sportalliantierosmalen.nl … Ben van Eck … Remco van Engelshoven.

Beoordelingen over Villa Berk en Heide – Booking.com

https://www.booking.com/reviews/nl/hotel/villa-berk-en-heide.nl.html
Lees 1570 gecontroleerde beoordelingen van echte gasten van Villa Berk en Heide in Rosmalen, … Remco. Nederland. 13 beoordelingen. 2 keer nuttig bevonden.

Gerco van Eck – Loyens & Loeff – MenA.nl

https://mena.nl/profile/gerco-van-eck
As a member of the African M&A Community you have access to all deals, contact details and expertise of all dealmakers, advisors and companies. Do you want all …

‘Beckham’ Van Eck maakt het verschil voor DTS’35

https://www.gelderlander.nl/amateurvoetbal/beckham-van-eck-maakt-het-verschil-voor-dts-35~a2c1869e/
29 mrt 2017 — DTS’35: Hasimbegovic; Van Schoonhoven, Boekhorst, Van den Top, Pesulima; Van Eck, Martin Speelziek (48. Van de Visch), Frenken, Magee; Remco …

Top 10 Architecten in Rosmalen | Prijzen & Reviews – Trustoo

https://trustoo.nl/noord-brabant/rosmalen/architect/
Bekijk de Top 10 beste architecten in Rosmalen op Trustoo. … aanbesteding aannemer en bouwfase) zeer vakkundig bijgestaand door Remco Sommer en zijn team.

Plaats een reactie