Miriam A Wijnandsrade | www.limburger.nl

Miriam A Wijnandsrade is een Nederlandse journalist en auteur. Ze is vooral bekend geworden door haar werk voor de Nederlandse krant De Limburger. Wijnandsrade werkt sinds 2003 bij de Limburger en is sinds 2013 hoofdredacteur van de krant.

Wijnandsrade is in 1971 in Nederland geboren. Ze studeerde journalistiek aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Na haar afstuderen begon ze haar carrière als journalist bij de Limburger. Ze werkt al meer dan 15 jaar bij de krant en is sinds 2013 hoofdredacteur.

Miriam A Wijnandsrade

Wijnandsrade is een gerespecteerd journalist en auteur. Voor haar werk heeft ze vele prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Nederlandse Persprijs in 2015. Ook is ze lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Wijnandsrade is een zeer gerespecteerd journalist en auteur. Voor haar werk heeft ze vele prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Nederlandse Persprijs in 2015. Ook is ze lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar familie en vrienden, reist ze en leest ze graag?

Miriam A Wijnandsrade is een Nederlandse journalist en auteur. Ze is bekend van haar werk voor de Limburger.

  • Miriam A Wijnandsrade is een Nederlandse schrijver, journalist en redacteur. Zij is redacteur van www.limburger.nl, een website over de Nederlandse provincie Limburg.
  • Wijnandsrade werd geboren in Heerlen, Limburg. Ze studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na haar studie werkte ze als journalist voor de regionale krant De Limburger en de regionale omroep L1.

In 2013 werd ze redacteur van www.limburger.nl. De website is een platform voor nieuws, cultuur en opinie uit en over de Nederlandse provincie Limburg. Het is een van de populairste regionale websites van Nederland.Wijnandsrade levert ook regelmatig bijdragen aan diverse landelijke media, zoals NRC Handelsblad, de Volkskrant en het Nederlands Dagblad. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ).

Miriam A Wijnandsrade is een Nederlandse kunstenaar die gespecialiseerd is in schilderen en tekenen. Zij is geboren in 1968 in Maastricht, Nederland. Wijnandsrade studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, waar ze in 1992 haar diploma behaalde.

Het werk van Wijnandsrade kenmerkt zich door het gebruik van felle kleuren en gedurfde lijnen. Haar schilderijen bevatten vaak taferelen uit het dagelijks leven, zoals mensen die over straat lopen of spelende kinderen. Naast haar schilderijen maakt Wijnandsrade ook tekeningen, collages en installaties.

Wijnandsrade heeft haar werk tentoongesteld in zowel solo- als groepstentoonstellingen in Europa en de Verenigde Staten. Haar werk is opgenomen in de collecties van het Stedelijk Museum in Amsterdam, Nederland, en het Museum of Fine Arts in Houston, Texas, USA.

Als u op zoek bent naar Miriam A Wijnandsrade, kunt u er meer informatie over vinden door de officiële website te bezoeken op www.limburger.nl om meer te weten te komen over Miriam A Wijnandsrade, volg de onderstaande gids.

Zaak-Floor en Mees: kantonrechter bepaalt of oma kinderen re…

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20221211_93438157
11 dec 2022 — Hun moeder Miriam Adriaansen overleed vlak na de jaarwisseling in Kitzbühel. Sinds 2014 was het drietal uit Wijnandsrade van de radar verdwenen.

floor en mees | ZO-NWS

https://www.zo-nws.nl/tag/floor-en-mees
Opa’s van jarenlang ontvoerde Floor en Mees uit Wijnandsrade vertellen voor het eerst hun verhaal. Het geheime onderduikadres van Miriam …

Stop Jeugdzorg Leugens – Waar zijn Floor, Mees en moeder …

https://www.facebook.com/StopJeugdzorg/posts/waar-zijn-floor-mees-en-moeder-miriam-geblevenal-twee-jaar-spoorloosgisteren-053/1148780488523482/
Waar zijn Floor, Mees en moeder Miriam gebleven? Al twee jaar spoorloos Gisteren, 05:30 Nico Fassotte WIJNANDSRADE – „Plots kwam Floor niet meer. We…

Waar zit kinderontvoerster Miriam A.? – Panorama

https://panorama.nl/artikel/164983/waar-zit-kinderontvoerster-miriam-a
23 jun 2019 — De kinderen Floor en Mees Werres uit het Zuid-Limburgse Wijnandsrade verdwijnen in 2014 spoorloos. Politie en justitie speuren al jaren …

Internationaal arrestatiebevel tegen Limburgse moeder

https://www.1limburg.nl/nieuws/1342077/internationaal-arrestatiebevel-tegen-limburgse-moeder
9 jul 2016 — Het openbaar ministerie in Maastricht heeft een internationaal opsporings- en arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Miriam A. uit Wijnandsrade …

Ontvoerde Floor en Mees na zes jaar teruggevonden: ‘Zo blij …

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5207061/ontvoerde-kinderen-oostenrijk-teruggevonden-na-zes-jaar
6 jan 2021 — Ik ben echt zo ontzettend blij en opgelucht”, laat hij RTL Nieuws weten. De moeder van de kinderen, Miriam A. uit Wijnandsrade, vertrok in 2014 …

Floor (17) en Mees (13) kunnen tóch bij uitvaart van hun …

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1785049051/floor-17-en-mees-13-kunnen-toch-bij-uitvaart-van-hun-moeder-zijn
11 jan 2021 — Wijnandsrade – Floor (17) en Mees (13) Werres kunnen toch hun moeder Miriam begraven. Volgens hun grootouders heeft Jeugdzorg Oostenrijk de weg …

voorwoord

https://www.isafix.nl/boek/html/voorwoord.html
Dat zijn op de eerste plaats Miriam en Peter. Zij hebben geaccepteerd dat ik gedurende vele jaren … Wijnandsrade, januari 1996. Trudy Adriaansen – Keulers.

oma op de barricades voor kleinkinderen Floor en Mees – L1

https://l1.nl/l1mburg-centraal-oma-op-de-barricades-voor-kleinkinderen-floor-en-mees-173505/
30 sep 2022 — Sinds 2014 waren ze spoorloos, Floor en Mees uit Wijnandsrade. Ze waren op de vlucht met hun moeder Miriam, die na een lastige scheiding …

Miriam Rouschop – Arts – _ | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/in/miriam-rouschop-1b914a144
Bekijk het profiel van Miriam Rouschop op LinkedIn, … Miriam heeft 1 functie op zijn of haar profiel. … Wijnandsrade, Limburg, Nederland.

Wijnandsrade Nieuws – Drimble

https://drimble.nl/nieuws/wijnandsrade/
Had Bureau Jeugdzorg het gezag over de kinderen Floor en Mees uit Wijnandsrade? Of is hun overleden moeder Miriam onterecht opgejaagd?… … Had Bureau Jeugdzorg …

Kontakt met Adriaansen & Keulers VOF Belastingadviseurs.

https://adriaansenenkeulers.nl/html/kontakt.html
Kantooradres: Burgemeester Snijdersstraat 7 6363 BG Wijnandsrade. Voor al uw vragen kunt u terecht op Maandag t/m Vrijdag van 09.30uur – 18.00uur:.

Plaats een reactie