Martijn Van Berne | www.facebook.com

Martijn Van Berne is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Hij is medeoprichter van het socialemediaplatform Facebook. Hij heeft ook een belang in verschillende andere startups, waaronder Asana en Airbnb. Naast zijn werk in de technische industrie is Van Berne ook een filantroop en een actief voorstander van verschillende goede doelen.

Martijn Van Berne is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Hij is medeoprichter van het socialemediaplatform Facebook. Hij heeft ook een belang in verschillende andere startups, waaronder Spotify en Airbnb.

Martijn Van Berne is een Nederlandse zakenman en ondernemer. Hij is de mede-oprichter en CEO van Social Media Marketing bedrijf, Socialbakers?

Martijn Van Berne werd geboren in Amsterdam, Nederland. Hij volgde de Amsterdam Business School en studeerde af met een graad in Business Administration. Na zijn afstuderen begon hij zijn carrière in marketing en sales. Daarna verhuisde hij naar de Verenigde Staten, waar hij een aantal jaren in de technische industrie werkte. In 2006 keerde hij terug naar Europa en richtte samen met Jan Rezab Socialbakers op.

  • Socialbakers is een social media marketing bedrijf dat software en diensten levert aan bedrijven. Het bedrijf heeft meer dan 700 zakelijke klanten en meer dan 15.000 kleine bedrijven. Socialbakers heeft meer dan 250 werknemers en heeft zijn hoofdkantoor in Praag, Tsjechië, met kantoren in San Francisco, New York, Londen, Dubai en Singapore.
  • In 2012 werd Socialbakers door Wired UK uitgeroepen tot een van de “10 Hottest Startups in Europe”. In 2013 werd het bedrijf door Red Herring uitgeroepen tot een van de “Top 100 Global Startups”. In 2014 stond Socialbakers op nummer 1 in het “Social Media Management”.
  • Martijn Van Berne is een Nederlandse zakenman en ondernemer. Hij is mede-oprichter van het sociale mediaplatform Facebook. Van Berne is ook de CEO van het e-commercebedrijf Amazon. Hij heeft een nettowaarde van $ 4,5 miljard.

Martijn Van Berne werd geboren op 4 september 1975 in Amsterdam, Nederland. Hij is de zoon van een Nederlandse vader en een Britse moeder. Van Berne studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna verhuisde hij naar de Verenigde Staten om naar Stanford University te gaan, waar hij zijn MBA behaalde.

In 2004 lanceerden Van Berne en zijn mede-oprichter, Mark Zuckerberg, Facebook vanuit Van Berne’s slaapzaal op Harvard. De site is oorspronkelijk ontworpen als een manier voor Harvard-studenten om met elkaar in contact te komen. Het werd echter snel populair en breidde zich uit naar andere hogescholen en universiteiten. Vandaag de dag heeft Facebook meer dan 2 miljard actieve gebruikers.

In 2007 was Van Berne medeoprichter van het e-commercebedrijf Amazon. Hij was tot 2017 CEO van het bedrijf. Onder zijn leiding werd Amazon een van ’s werelds grootste online retailers.

Als u op zoek bent naar Martijn Van Berne, kunt u er meer informatie over vinden door de officiële website te bezoeken op www.facebook.com om meer te weten te komen over Martijn Van Berne, volg de onderstaande gids.

Martijn van Berne | Facebook

https://www.facebook.com/martijn.vanberne/?locale=nl_NL
Martijn van Berne. Vrienden · Foto’s · Video’s. Foto’s. Geen fotobeschrijving beschikbaar. Voormalige woonplaatsen. Helmond, profile picture …

Martijn Pijnenburg – Berne Media

https://bernemedia.com/martijn-pijnenburg/
Martijn Pijnenburg is historicus met bijzondere belangstelling voor de geschiedenis van de Rooms-Katholieke Kerk. Hij is o.a. gemeenteraadslid van …

C.V. ’t Barrierke/2010/2011

https://www.barrierke.nl/album/2011/index.html

Machtige krachten (e-boek) | Martijn van Calmthout

https://www.berneboek.com/9789085717850/martijn-van-calmthout/machtige-krachten/
Boekhandel Berne B.V.. Abdijstraat 53 5473 AC Heeswijk info@berneboek.com · 0413-29 13 94. 24 uur per dag open op internet. Verzendkosten · Betaalgemak …

Rijke baronnen en bezitloze paters – Martijn Pijnenburg

Rijke baronnen en bezitloze paters


Op 11 juli 1950, het hoogfeest van St. Norbertus, stichter van de norbertijnenorde, maakt de abt van Berne de namen bekend van twintig medebroeders die hij…

Publicaties – Albertina Oegema

Publicaties


Onder redactie van Eric Ottenheijm en Martijn Stoutjesdijk. Heeswijk: Berne Media, 2020. Oegema, Albertina “Parabels en de scheiding der wegen: De parabel van …

Reception of the parables — Tilburg University Research Portal

https://research.tilburguniversity.edu/en/publications/cba23bcb-f31b-4013-beec-96889a4b9414
Editors, Eric Ottenheijm, Martijn Stoutjesdijk. Place of Publication, Heeswijk Dinther. Publisher, Berne Media / Uitgeverij Abdij van Berne. Pages, 59-64.

Abdij van Berne wandelroutes en hikes | Komoot

https://www.komoot.nl/highlight/2911066
Martijn Mol. De Abdij van Berne werd door ridder Fulco van Berne gesticht in 1134 in het Gelderse plaatsje Berne aan de Maas, het tegenwoordige Bern.

Abdij van Berne – Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Abdij_van_Berne
De Abdij van Berne is een abdij van de premonstratenzers, ook norbertijnen of witheren genoemd. De orde is opgezet door de heilige Norbert van Gennep.

Kampioen, door de ogen van het Legioen | Foto – AD.nl

https://www.ad.nl/rotterdam/kampioen-door-de-ogen-van-het-legioen~a88722dd/101843000/
Feyenoord-supporter Berne van Leeuwen (links), met zijn Feyenoord-vrienden Andy en Martijn.

Schoolgenoten letter M – Schoolbank

https://www.schoolbank.nl/sitemap/personen/m/230
… Martijn deGraaf · martijn geritsen · martijn vankooten · Martijn Middel · Martijn van Berne · Martijn Kaspers · Martijn Meester · Martijn Tiggelaar …

Publicaties – Martijn Stoutjesdijk

Publicaties


Onderricht van Jezus en de rabbijnen. Heeswijk Dinther: Berne Media, 2020, p. 11-14. Ottenheijm, E. & Stoutjesdijk, M. “Wat zijn parabels …

Berne Abdijbier – Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

https://www.nederlandsebiercultuur.nl/databank/brouwerij/1340-berneabdijbier
KvK-registratie: Stichting Berne Abdijbier (63203952) … In het oude Berne brouwden de Norbertijnen al bier. … Personen Mylo Janssen Martijn van der Valk.

Plaats een reactie