Lindie Van Zutphen | www.facebook.com

Lindie Van Zutphen is een Nederlandse kunstenaar die gespecialiseerd is in het maken van hyperrealistische olieverfschilderijen. Haar werk wordt vaak vergeleken met dat van de oude meesters, vanwege haar nauwgezette aandacht voor detail en haar vermogen om het licht en de schaduwen van haar onderwerpen vast te leggen.

Van Zutphen werd in 1963 geboren in Amsterdam en begon haar carrière als grafisch ontwerper. Later studeerde ze aan de Rijksakademie van beeldende kunsten, waar ze haar vaardigheden als schilder aanscherpte.

Van Zutphens werk richt zich vaak op de menselijke figuur, en ze heeft gezegd dat ze vooral geïnteresseerd is in het onderzoeken van de relatie tussen licht en donker. Haar schilderijen spelen zich vaak af in momenten van verstilling en rust, waarin de toeschouwer wordt uitgenodigd om na te denken over de schoonheid van het alledaagse.De afgelopen jaren heeft Van Zutphen gewerkt aan een serie zelfportretten.

Deze werken zijn bijzonder interessant omdat ze een zeldzaam kijkje bieden in het eigen proces en de gedachten van de kunstenaar over haar werk?

Het werk van Van Zutphen is veelvuldig geëxposeerd, zowel in Nederland als in het buitenland. Momenteel woont en werkt ze in Amsterdam.

Lindie Van Zutphen is een in Nederland geboren Zuid-Afrikaanse zakenvrouw, televisiepersoonlijkheid en filantroop. Ze is de oprichter van de Lindie Van Zutphen Foundation, die zich inzet voor hulp aan vrouwen en kinderen in nood. Lindie is geboren in Nederland en verhuisde op zesjarige leeftijd met haar gezin naar Zuid-Afrika. Ze groeide op in Johannesburg en studeerde marketing aan de Universiteit van Witwatersrand.

Na haar afstuderen begon Lindie haar carrière in de mode-industrie. Ze werkte als model en vervolgens als inkoper voor een grote kledingwinkel. Later startte ze haar eigen modelabel, dat jarenlang succesvol was.

In 2009 verscheen Lindie in het reality-tv-programma Survivor South Africa. Ze werd al na drie dagen van het eiland gestemd, maar de ervaring wekte een nieuwe interesse in haar: anderen helpen. Na Survivor richtte Lindie de Lindie Van Zutphen Foundation op. De stichting geeft financiële en emotionele steun aan vrouwen en kinderen in nood. Lindie is ook een ambassadeur van de liefdadigheidsinstelling Childline South Africa.

Als u op zoek bent naar Lindie Van Zutphen, kunt u er meer informatie over vinden door de officiële website te bezoeken op www.facebook.com om meer te weten te komen over Lindie Van Zutphen, volg de onderstaande gids.

ND Photography – Model: Lindie van Zutphen – Facebook

https://www.facebook.com/NanetteDrentheFotografie/photos/a.495126470508518/710505698970593/?locale=nl_NL
Model: Lindie van Zutphen.

Lindie van Zutphen | Mensenlinq.nl – de Weekkrant

https://sites.mensenlinq.nl/mensenlinq/overlijdendwk/site/advertentie/detail?pid=9146675
Lindie van Zutphen · Print gedenkpagina · Email gedenkpagina naar vrienden · Voeg toe aan favorieten · Voeg als tip toe op Hyves · Stuur gedenkpagina naar Twitter …

Lindie Van Zutphen’s Email & Phone Number – ContactOut

https://contactout.com/Lindie-vanZutphen-31825383
View Lindie Van Zutphen’s business profile as ADL-assistent at Fokus Wonen. Get Lindie Van Zutphen’s email: l****n@hotmail.com, phone, and more.

Familiebericht – HaDeejer

https://www.hadeejer.nl/dorpsnieuws/familieberichten/20452-familiebericht-76
16 aug 2021 — Lindie van Zutphen … Hurkmans autos Restaurant PIT Heerkens interieurs Ketelaars van Zutphen makelaars Heerkens interieurs Etos Laverhof …

Naamindex met achternamen beginnend met ZUTP

http://www.online-familieberichten.nl/naamindex/ZUTP
Andries Hendrik Lubertus (Henk) van Zutphen (1938-2005) … Anna Hendrika Adriana van Zutphen (1925-2009) … Lindie van Zutphen (1989-2021)

Lieke van Zutphen – Verpleegkundige – LinkedIn

https://nl.linkedin.com/in/lieke-van-zutphen-949011197
Lieke van Zutphen. verpleegkundige niveau 4. Jeroen Bosch ZiekenhuisKoning Willem I College. Bernheze, Noord-Brabant, Nederland. 222 volgers 222 connecties.

Lindy – Stichting Earlybirds

Lindy


19 dec 2017 — Na een controle bij de verloskundige is ze doorgestuurd naar het ziekenhuis in Zutphen. Daar verwachtten ze een dreigende vroeggeboorte …

lindy zomer (@xlindyzomer_) / Twitter


Opweg naar zutphen, avondje spiderman met @Mr_Pauly_R. lindy zomer · @xlindyzomer_. ·. Apr 21, 2014. Vandaag 1 maandje samen ! ♡. lindy zomer.

Fysiotherapeuten regio Zutphen – Sensire

https://www.sensire.nl/fysiotherapeuten-regio-zutphen/
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag · Aandachtsgebied: Algemeen fysiotherapie, Geriatriefysiotherapie, 1ste lijn, Hydrotherapie, Medical Taping.

Begeleiding in Warnsveld | de Nationale Hulpgids

https://www.nationalehulpgids.nl/begeleiding-warnsveld
Foto van hulp Lindy in Zutphen Hallo, Mijn is Lindy, ik ben geboren op 12-03-1995 en ben al een aantal jaar verpleegkundige in de revalidatie zorg.

Atelier Linde Leijh – VVV Zutphen

https://www.inzutphen.nl/de/standorte/4201416301/atelier-linde-leijh
Licht, schaduw, ruimtelijkheid en perspectief zijn belangrijke elementen in het werk van Linde. In haar schilderijen gebruikt ze vaak verschillende …

Lindy van Zuilekom Warnsveld – Oozo.nl

https://www.oozo.nl/bedrijven/zutphen/warnsveld/overkamp/2509512/lindy-van-zuilekom
De onderneming Lindy van Zuilekom is gevestigd op De Korte Voorn 9 te Warnsveld en is … kvk nummer 85089796 en is gelegen in Overkamp in de gemeente Zutphen.

MO17-1 – VOW Zijtaart

https://www.vow.nl/teams/mo17-1
Fenne van Zutphen. Renske vd Elzen. Anne vd Tillaart. Fenne Hoessel. Rachel Verhoeven. Wies vd Linden. Melde van Hoof. Sanne Goorman. Mila van Doorn. Lindy …

Plaats een reactie