Joelia Tarasova | nl.linkedin.com

Joelia Tarasova is een Russische zakenvrouw die mede-oprichter en CEO is van de online modewinkel Modnique.com. Ze is ook een voormalig model en actrice. Tarasova werd geboren in Moskou en groeide op in een klein stadje in het Russische Verre Oosten. Ze begon haar modellencarrière op 16-jarige leeftijd en verhuisde kort daarna naar Moskou om haar voort te zetten. Ze werkte voor een aantal internationale modellenbureaus, waaronder Elite Model Management, voordat ze zelf een succesvol model werd.

In 2006 maakte Tarasova de overstap van modellenwerk naar acteren en verscheen ze in de Russische film The Trump Card. Ze had ook een kleine rol in de Amerikaanse film The Expendables 3.

In 2009 richtten Tarasova en haar man, Dmitriy Melnikov, Modnique.com op, een online modewinkel die merkkleding en accessoires tegen gereduceerde prijzen aanbiedt. Het bedrijf is succesvol geweest en werd in 2013 door het tijdschrift Internet Retailer uitgeroepen tot een van de “Top 50 online retailers”.

Tarasova lid is van de Young Presidents’ Organization en de Young Global Leaders van het World Economic Forum?

Joelia Tarasova is een senior marketingmanager met ervaring in zowel B2C- als B2B-markten. Ze heeft een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle marketingplannen en -campagnes die leads genereren, naamsbekendheid opbouwen en de verkoop stimuleren.

  • Joelia is een strategische denker die het grote geheel kan zien en creatieve oplossingen voor complexe problemen kan ontwikkelen. Ze is ook een uitstekende communicator die door cross-functionele teams kan navigeren en consensus kan opbouwen.
  • Joelia heeft een bachelordiploma in Business Administration van de University of North Carolina in Chapel Hill.
  • Joelia Tarasova is een Russisch-Amerikaanse zakenman en ondernemer. Ze is mede-oprichter van de online modewinkel ModCloth, die ze in 2002 samen met haar man, Eric Koger, oprichtte.
  • Tarasova werd geboren in Moskou en emigreerde met haar gezin naar de Verenigde Staten toen ze vier jaar oud was. Ze groeide op in Queens, New York, en studeerde in 2002 af aan het Fashion Institute of Technology. Na een paar jaar in de mode-industrie te hebben gewerkt, startten zij en Koger ModCloth als een online vintage kledingwinkel.

Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een grote moderetailer, met een focus op onafhankelijke en opkomende ontwerpers. In 2015 werd Tarasova uitgeroepen tot een van Forbes’ “30 Under 30” in de categorie Retail en E-commerce.

Tarasova is een uitgesproken pleitbezorger voor diversiteit en positiviteit van het lichaam in de mode-industrie. Ze heeft zich uitgesproken tegen Photoshop en retoucheren, en ModCloth wordt geprezen om het gebruik van diverse modellen en het kledingaanbod inclusief kleding. In 2016 werd ze uitgeroepen tot een van Adweek’s ‘Women to Watch’.

Als u op zoek bent naar Joelia Tarasova, kunt u er meer informatie over vinden door de officiële website te bezoeken op nl.linkedin.com om meer te weten te komen over Joelia Tarasova, volg de onderstaande gids.

40+ profielen voor Julia Tarasova – LinkedIn

https://nl.linkedin.com/pub/dir/Julia/Tarasova
Er zijn 40+ professionals die ‘Julia Tarasova’ heten en LinkedIn gebruiken om ideeën, informatie en kansen uit te wisselen.

Julia Tarasova (@julia_jolie) • Instagram-foto’s en -video’s

https://www.instagram.com/julia_jolie/
Julia Tarasova. Mijn hemel vol sterren. 290 berichten. 142 volgers. 179 volgen. Eng! Maar we blijven optimistisch! Leegte. Meta.

Julia Tarasova Facebook

https://nl-nl.facebook.com/julia.tarasova.9678/?fref=mentions
Alleen haar vrienden kunnen zien wat ze deelt op haar profiel. Meer informatie. Anderen met de naam Julia Tarasova. Meer weergeven.

Daniel’s Travels, Julia Tarasova | 9781435712492 | Boeken

https://www.bol.com/nl/nl/f/daniel-s-travels/34580943/
Daniel’s Travels (Paperback). Op een dag brengt mama een koffer mee naar huis en een jongen vliegt de halve wereld rond. Hij ontmoet familie in Engeland en…

Julia Tarasova – HSE-universiteit

https://www.hse.ru/en/org/persons/140353
Julia Tarasova werkt sinds 1999 aan de HSE University. Taalvaardigheid: Engels. Contacten: Telefoon: +7 (812) 644-59-11 61521: Adres: St. Petersburg, …

Julia Tarasova Discografie – Discogs

https://www.discogs.com/artist/4310446-Yulia-Tarasova
Ontdek releases van Yulia Tarasova bij Discogs. Koop vinyl, cd’s en meer van Yulia Tarasova op de Discogs Marketplace.

Julia Tarasova – Open powerlifting

https://www.openpowerlifting.org/u/juliatarasova
Julia Tarasova (F). Persoonlijke records. Equip, Squat, Bench, Deadlift, Total, Dots. Ruw, 77,5. Competitieresultaten downloaden als CSV. Plaats, Fed, Datum, Locatie …

Yulia Tarasova – IDEEËN/REPEc

https://ideas.repec.org/f/pta543.html
Yulia Tarasova: huidige contactgegevens en lijst van economisch onderzoek van deze auteur geleverd door RePEc/IDEAS.

Yulia Tarasova (Jutaphoto) – Fotograafprofiel – Dreamstime

https://nl.dreamstime.com/jutaphoto_info
Yulia Tarasova (Jutaphoto) Professioneel fotografie- en ontwerpprofiel. Download vandaag nog stockfoto’s van Yulia Tarasova (Jutaphoto).

Julia Tarasova – F6S

https://www.f6s.com/yuliatarasova
Julia Tarasova. Als seriële ondernemer, met projecten in gamedev-sfeer, is het Kid’IT-project mijn grootste liefde, een mix van trends en passie.

Julia Tarasova Moscow City Teachers ‘Training University

https://www.researchgate.net/profile/Julia-Tarasova
Julia TARASOVA van Moscow City Teachers’ Training University, Moskou | Neem contact op met Julia TARASOVA.

Julia Tarasova is Foursquare

https://foursquare.com/tarasona_nyasha
Behoorlijk noodzakelijk!” Julia Tarasova · 9 juni 2014. Ravintola DeXi. Restaurant. · Mikkeli, Finland.

Yulia Tarasova – ASTEN Vastgoed

https://www.astenrealty.com/nl/yulia-tarasova
Yulia werd geboren in St. Petersburg en woonde de eerste 7 jaar in Tallinn, de hoofdstad van Estland. Toen ze terugkeerde naar Sint-Petersburg, studeerde ze …

Plaats een reactie