Ilja Gort Dochter | nl-nl.facebook.com

Ilja Gort Dochter is een Nederlandse fotograaf. Ze is geboren in 1965 in Amsterdam. Haar vader was de beroemde Nederlandse fotograaf Ilja Gort. Ze ontwikkelden zich in een creatieve en artistieke omgeving, en ontwikkelden al snel een passie voor fotografie.

Na haar studie aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam, ging ze aan de slag als freelance fotograaf. Ze heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd, en heeft haar werk onthuld in tal van toekomstige galeries en musea. Haar werk is ook te zien in vele privé-collecties.

Ilja Gort Dochter heeft een unieke en soms eigenzinnige visie op fotografie. Haar werk is vaak verrassend?

  • Ilja Gort Dochter is de dochter van Ilja Gort, een bekende Nederlandse zakenman. Ze is ook een actieve gebruiker van sociale media, met name Facebook.
  • Dochter’s Facebook-profiel laat zien dat ze geïnteresseerd is in een breed scala aan onderwerpen, waaronder het bedrijfsleven, politiek en actualiteit. Ook is ze fan van verschillende bekende Nederlanders, waaronder acteur Rutger Hauer.
  • Het profiel van Dochter geeft een kijkje in haar persoonlijke leven, inclusief haar interesses en hobby’s. Ze is een fervent lezer en brengt graag tijd door met haar familie en vrienden.
  • Ilja Gort Dochter is een Nederlandse kunstenaar die gespecialiseerd is in het maken van 3D-kunst. Haar werk bevat vaak dieren en natuurtaferelen. De Facebook-pagina van Dochter staat vol met haar verbluffende kunstwerken, die haar een groot aantal volgers op het socialemediaplatform hebben opgeleverd.

Dochters kunst is ongelooflijk gedetailleerd en realistisch. Ze gebruikt vaak felle kleuren om een opvallend effect te creëren. Haar werk heeft iets speels, maar weet ook de schoonheid van de natuur vast te leggen.

De Facebook-pagina van Dochter is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van haar nieuwste werk. Ze plaatst regelmatig nieuwe stukken, evenals voortgangsfoto’s van haar huidige projecten. Haar pagina is ook een geweldige bron voor iedereen die geïnteresseerd is in 3D-kunst. Dochter plaatst regelmatig tutorials en tips voor andere artiesten.

Als je op zoek bent naar mooie en inspirerende 3D-kunst, kijk dan zeker eens op de Facebook-pagina van Ilja Gort Dochter?

Ilja Gort Dochter is een Nederlandse Facebook-gebruiker die sinds 2010 actief is op de site. In 2011 creëerde ze een pagina met de naam “Ilja Gort Dochter nlnlfacebookcom”, die sindsdien een populaire bestemming is geworden voor Nederlandse Facebook-gebruikers. De pagina bevat een verscheidenheid aan inhoud, waaronder foto’s, video’s en links naar andere websites.

De pagina van Dochter is vooral populair onder Nederlandse Facebook-gebruikers die geïnteresseerd zijn in de Nederlandse cultuur en geschiedenis. Naast de inhoud van haar pagina staat Dochter er ook om bekend dat ze regelmatig contact heeft met haar fans. Dit heeft haar tot een van de meest populaire Nederlandse Facebook-gebruikers gemaakt en haar pagina is een favoriete bestemming geworden voor veel Nederlandse Facebook-gebruikers.

Als u op zoek bent naar Ilja Gort Dochter, kunt u er meer informatie over vinden door de officiële website te bezoeken op nl-nl.facebook.com om meer te weten te komen over Ilja Gort Dochter, volg de onderstaande gids.

Ilja Gort – Even een foto van mijn lieve dochtertje, Bo…

https://nl-nl.facebook.com/iljagort/photos/even-een-foto-van-mijn-lieve-dochtertje-bo/402895633111959/
Even een foto van mijn lieve dochtertje, Bo…

Ilja Gort is opa geworden van een kleinzoon – Shownieuws

https://www.shownieuws.nl/entertainment/ilja-gort-is-opa-geworden-van-een-kleinzoon
2 okt 2021 — Wijnboer en schrijver Ilja Gort is vorige week opa geworden! Zijn kleinzoon heeft de naam Charlie Nicholas Gort gekregen.

Ilja Gort – Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ilja_Gort
Ilja Gort (Amersfoort, 5 januari 1951) is een Nederlandse schrijver, wijnboer en presentator die afwisselend in Nederland en in Frankrijk woont.

Ilja Gort on Twitter: “@carolijnfranken Die dochter kom er wel …


caro · @carolijnfranken · Juf groep 3: “Het is wit en je kan het drinken”. Mijn dochter: “witte wijn”. #thuisonderwijs ; Ilja Gort · @iljagort · Replying to. @ …

Ilja Gort: Die snor kan er echt niet af | Show – AD.nl

https://www.ad.nl/show/ilja-gort-die-snor-kan-er-echt-niet-af~a77cda55/
5 mei 2017 — Ilja Gort, vanavond te zien in Gort Over de Grens, … En zijn dochter Bo (35)? ,,Drinkt geen wijn en is karatelerares in Engeland.

Ilja Gort: ‘Ik ben stiekem getrouwd’ | Sterren | Telegraaf.nl

https://www.telegraaf.nl/entertainment/49961181/ilja-gort-ik-ben-stiekem-getrouwd
1 dec 2021 — Ilja Gort bestiert al jarenlang een kasteel in Zuid-Frankrijk, waar hij woont met zijn Caroline, zoon Klaas en schoondochter Meriam.

Zoon van Ilja Gort neemt leiding Château over – BeverageNL

https://www.beveragenl.nl/nieuws/zoon-van-ilja-gort-neemt-leiding-chateau-over
2 dec 2021 — De Gort & Gort wijnen blijven exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn en Cordier-dochter Oud Reuchlin & Boelen. Gezonde druiven. “Mijn grote …

Ilja Gort: ‘Ik vind het vervelend om stil te staan bij mijn dood’

https://www.margriet.nl/persoonlijk/ilja-gort-ik-vind-het-vervelend-om-stil-te-staan-bij-mijn-eigen-dood~ba441871/
12 aug 2021 — Wijnboer Ilja Gort (70) leeft als God in Frankrijk. Daar probeert hij vooral te beseffen hoe goed hij het heeft.

Ilja Gort – Femma en Aloys

Ilja Gort


Chateau la Tulipe de la Garde, de 13e eeuwse woonstee van Ilja Gort en Caroline d’Hollosy, met Ilja’s zoon Klaas Gort en vriendin Marianne.

Ilja Gort draagt chateau La Tulipe over aan zoon – Fonk

https://fonkmagazine.nl/artikelen/bureaus/ilja-gort-draagt-chateau-la-tulipe-over-aan-zoon-58160.html
2 dec 2021 — De Gort & Gort wijnen blijven exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn en Cordier-dochter Oud Reuchlin & Boelen. Terug naar de vorige pagina.

Ilja Gort over zijn Eerste Miljoen: ‘Toen ik mijn chateau kocht …

https://www.quotenet.nl/zakelijk/a36001625/ilja-gort-over-zijn-eerste-miljoen-toen-ik-mijn-chateau-kocht-werd-ik-negatief-miljonair/
3 apr 2021 — De vrolijkste, bijzonderste en meest eigenzinnige wijnboer van Nederland. Zo kunnen we Ilja Gort wel omschrijven. Wanneer Gort vertelt over …

Zo woont onze populaire wijnboer Ilja Gort. Zie foto’s

https://www.bekendeburen.nl/zo-woont-onze-populaire-wijnboer-ilja-gort
14 jun 2021 — Ilja Gort heeft zichzelf ooit getransformeerd van een bekende reclameman in een wijnboer. In Frankrijk bezit hij zijn eigen wijnboerderij; …

Een verrassing voor mijn moeder – Spaansgeluk

Een verrassing voor mijn moeder
16 mei 2016 — Groot was de verrassing voor haar dat haar kleindochter ook mee ging, … La Tulipe de la Garde van Ilja Gort voor een rondleiding.

Plaats een reactie