Il Ya Maastricht | nl-nl.facebook.com

Il Ya Maastricht is een geweldig restaurant gelegen in de oude wijk van Maastricht. Het interieur is erg donker, met zeer zwakke verlichting, en de muziek is geweldig. De service is snel en vriendelijk, en de wijn is goed.

Il Ya Maastricht

Geweldig restaurant in de oude wijk van Maastricht. Het interieur is donkerbruin met zeer zwakke verlichting en mooie muziek. De service is snel en vriendelijk en de wijn is goed.

Il Ya Maastricht is een restaurant in de oude wijk van Maastricht. Het is donkerbruin ingericht met zeer oude verlichting en leuke muziek. De bediening is snel en vriendelijk en de wijn is goed. Il Ya Maastricht is een donkerbruin restaurant gelegen in de oude wijk van Maastricht met zeer zwakke verlichting en leuke muziek. De service is snel en vriendelijk en de wijn is goed.

Il Ya Maastricht is een gezellig restaurant in de oude wijk van Maastricht.

Het restaurant is donkerbruin ingericht met zeer vervallen verlichting. Is de muziek leuk en is de bediening snel en vriendelijk?

Een donkerbruin ingericht restaurant in de oude wijk van Maastricht. Het is zeer zwak verlicht met leuke muziek. De bediening is snel en vriendelijk. De wijn is goed.Il Ya Maastricht is een restaurant in de oude wijk van Maastricht dat donkerbruin van kleur is met heel zwak licht en leuke muziek. De service is snel en vriendelijk, en de wijn is goed.

Il Ya Maastricht is een gezellig restaurant in de oude wijk van Maastricht. Het interieur is donkerbruin ingericht met zeer oude verlichting en leuke muziek. De bediening is snel en vriendelijk en de wijn is goed. gezellig restaurant gelegen in het oude kwartier van Maastricht. Het interieur is donkerbruin met zeer zwakke verlichting en mooie muziek. De service is snel en vriendelijk, en de wijn is goed.

De bediening is snel en vriendelijk en de wijn is goed?

Op zoek naar een gezellig en sfeervol restaurant in Maastricht? Zoek niet verder dan Il Ya Maastricht! Dit charmante eetcafé bevindt zich in de oude wijk van Maastricht en is ingericht in een donkerbruine kleurtint met zeer weinig licht – perfect voor een romantisch diner of een avondje uit met vrienden. De service is snel en vriendelijk, en de wijnkaart is uitstekend. Of je nu op zoek bent naar een informele maaltijd of een speciaal avondje uit, Il Ya Maastricht zal je zeker bevallen.

Il Ya Maastricht is een restaurant in de oude wijk van Maastricht dat donkerbruin van kleur is met zeer zwakke verlichting en leuke muziek. De service is snel en vriendelijk, en de wijn is goed.

Als u op zoek bent naar Il Ya Maastricht, kunt u er meer informatie over vinden door de officiële website te bezoeken op nl-nl.facebook.com om meer te weten te komen over Il Ya Maastricht, volg de onderstaande gids.

Eetcafé Il y a | Maastricht – Facebook

https://nl-nl.facebook.com/eetcafeilya/
Eetcafé Il y a, Maastricht. 2.348 vind-ik-leuks · 1 personen praten hierover · 1.597 waren hier. Eetcafé Il y a biedt u een ongekende culinaire sfeer- en…

(Gesloten) Il y a in Maastricht – Eet.nu

https://www.eet.nu/maastricht/il-y-a
Gezellig restaurant in oude wijk van Maastricht, donkerbruin ingericht met zeer zwakke verlichting en leuke muziek. Snelle en vriendelijke bediening, goede wijn …

Menu – Ilya Restaurant

https://ilyarestaurant.nl/menu/
Elke dag hebben wij een uitgebreid ontbijtmenu die u zeker moet beleven. Onze diner staat vol met traditionele gerechten, maar dan met een unieke “steenoven” …

Il y a – Koestraat 7 – Foursquare

https://foursquare.com/v/il-y-a/4c0d2990c700c9b612fba1dd
Read 11 tips and reviews from 318 visitors about wine, fish and fresh food. “Brilliant food and service. Helped by the enthusiastic waitress Pearl our…”

Eetcafé Il y a, Maastricht – Restaurant reviews

https://restaurantguru.com/Il-y-a-Maastricht
30 jun 2021 — Order dishes of French and Italian cuisines at Il y a. You can share perfectly cooked entrecote, succulent steaks and spaghetti with your …

Eetcafé Il Y A Maastricht – Oozo.nl

https://www.oozo.nl/bedrijven/maastricht/centrum/jekerkwartier/222951/eetcafe-il-y-a
De onderneming Eetcafé Il Y A is gevestigd op Koestraat 7 te Maastricht en is actief in de branche cafés. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel …

Eetcafé Il Y A, Maastricht – Tel: 043-3250… >> Restaurants

https://www.goudengids.nl/eetcafe-il-y-a/19847009/5-1/
Bel ons. Eetcafé Il Y A, Maastricht . Contactinformatie, telefoon, adres … Meer info >>

Il Y A, Maastricht: bekijk menu’s, beoordelingen en … – Sluurpy

https://nl.sluurpy.com/maastricht/restaurant/4342714/il-y-a
Il Y A, Maastricht: blader door de menu’s, lees meer dan 583 beoordelingen van Sloerpy’s gebruikers met een beoordeling van 84/100 en controleer de prijzen.

EETCAFÉ IL Y A – 33 Photos – Food near Koestraat 7 … – Yelp

https://www.yelp.com/biz/eetcaf%C3%A9-il-y-a-maastricht-2
4 reviews of Eetcafé Il y a “The atmosphere was awesome: incredible decoration, lound french songs in the background, great service, very pleasant people.

Ilja Willems – Owner – eetcafe Il y a – LinkedIn

https://nl.linkedin.com/in/ilja-willems-95bb1417
Ilja Willems. Owner, eetcafe Il y a. eetcafe Il y a. Maastricht, Limburg, Nederland. 435 volgers 435 connecties. Word lid om profiel te bekijken.

REVIEW: Eetcafé Il y a, Maastricht, Netherlands

REVIEW: Eetcafé Il y a, Maastricht, Netherlands


6 apr 2015 — REVIEW: Eetcafé Il y a, Maastricht, Netherlands. After discovering the mesmerising city of Maastricht only two (maybe three) years ago, …

De 10 beste restaurants in Maastricht – TripAdvisor

https://www.tripadvisor.nl/Restaurants-g188575-Maastricht_Limburg_Province.html
De beste restaurants in Maastricht, Nederland. Lees Tripadvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Maastricht en zoek op prijs, …

Het heerlijke zuiden: restaurantweek in Maastricht – Culy

Het heerlijke zuiden: restaurantweek in Maastricht


29 jun 2012 — Maastricht Culinair, Les Tables en VVV Maastricht organiseren van 5. … Eetcafé Il y a Koestraat 7, Maastricht, +31 (0)43 3250777

Plaats een reactie