Hans De Winter Tegelzetter Almelo | www.oozo.nl

Hans De Winter Tegelzetter Almelo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen en afwerken van vloeren en wanden. Het bedrijf is gevestigd in Almelo en heeft ruime ervaring in het vak. Tegelzetbedrijf H de Winter staat bekend om zijn kwaliteit en service. Klanttevredenheid staat bij het bedrijf en ook hoog in het vaandel.

Hans De Winter Tegelzetter Almelo

Hans De Winter Tegelzetter Almelo levert een breed scala aan diensten. Zo kunt u bij het bedrijf terecht voor het leggen van nieuwe vloeren en wanden, maar ook voor het renoveren van bestaande vloeren en wanden. Het bedrijf heeft veel ervaring met verschillende soorten vloeren en wanden, zoals tegels, hout

De onderneming Tegelzetbedrijf H de Winter is gevestigd aan de Willem Kloosstraat 22 te Almelo en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden. Tegelzetter Hans De Winter is een echte vakman met meer dan 25 jaar ervaring.

Hij is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en wandtegels. Tegelzetter Hans De Winter legt zowel keramische als natuurstenen tegels. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming.

Tegelzetter Hans De Winter is een echte vakman en legt met veel plezier vloeren en wandtegels. Hij is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en wandtegels.

Tegelzetter Hans De Winter legt zowel keramische als natuurstenen tegels?

Hans De Winter Tegelzetter Almelo is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en wanden. Het bedrijf is gevestigd in Almelo en heeft veel ervaring in het vak. Tegelzetbedrijf H de Winter is een klein, maar fijn bedri

Hans De Winter Tegelzetter Almelo is een bedrijf dat zich bezighoudt met het afwerken van vloeren en wanden. Het bedrijf is gevestigd in Almelo en is ruim 35 jaar actief in de branche. Tegelzetter H de Winter is een echt familiebedrijf, wil naast Hans ook zijn vrouw en zijn zoon in het bedrijf.

  • Tegelzetter H de Winter is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en wandtegels, maar kan ook andere soorten tegelwerk uitvoeren.
  • Zo heeft het bedrijf onder andere ervaring met het aanleggen van tuinpaden en het maken van douchewanden.
  • Wat Hans De Winter Tegelzetter Almelo uniek maakt, is dat het bedrijf zich niet alleen bezighoudt waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Hans De Winter is zelf afkomstig uit Almelo en heeft al jaren ervaring in het vak. Hans is een echte vakman en weet precies hoe hij jouw vloer of wand moet aanleggen. Tegelzetbedrijf H de Winter staat garant voor kwaliteit en service en zal er alles aan doen om uw wensen te vervullen.

Als u op zoek bent naar Hans De Winter Tegelzetter Almelo, kunt u er meer informatie over vinden door de officiële website te bezoeken op www.oozo.nl om meer te weten te komen over Hans De Winter Tegelzetter Almelo, volg de onderstaande gids.

Tegelzetbedrijf H. de Winter Almelo – Oozo.nl

https://www.oozo.nl/bedrijven/almelo/ossenkoppelerhoek/ossenkoppelerhoek-oost/125329/tegelzetbedrijf-h-de-winter
De onderneming Tegelzetbedrijf H. de Winter is gevestigd op Willem Kloosstraat 22 te Almelo en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

hans De Winter – Almelo, Overijssel, Nederland – LinkedIn

https://nl.linkedin.com/in/hans-de-winter-b388291b5
Bekijk het professionele profiel van hans De Winter op LinkedIn. LinkedIn is het grootste … hans De Winter. tegelzetter. Almelo, Overijssel, Nederland.

Hans de Winter | Facebook

https://www.facebook.com/hans.dewinter.923/?locale=nl_NL
Hans de Winter is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Hans de Winter en anderen in contact te komen. Facebook geeft mensen de kans om te delen…

Tegelzetbedrijf H. de Winter, Almelo – Gouden Gids

https://www.goudengids.nl/tegelzetbedrijf-h-de-winter/20604654/5-1/
Tegelzetbedrijf H. de Winter, Almelo . Contactinformatie, telefoon, adres . … Tegelzetbedrijf H. de Winter. Willem Kloosstraat 22, 7606BB Almelo.

Hans de Winter 01-07-2022 overlijdensbericht en condoleances

https://mensenlinq.nl/overlijdensberichten/hans-winter-9328601/
Hans de Winter. Geboren in Enschede: 17-09-1945 • Overleden in Enschede: 01-07-2022. {{ person.data.condolence_count }}; {{ person.data.flower_count }} …

boevennieuws.pro on Twitter: “Hans de W. en twee zonen …


17 jan 2021 — Hans de W. en twee zonen opgepakt voor dood 14-jarige Lotte #almelo … is even uitgesteld ⬆️ Het is koud, lijkt wel Winter op 22.

Tegelzetbedrijf De Winter in Almelo – Vloeren – Telefoonboek.nl

https://www.telefoonboek.nl/bedrijven/t2234814/almelo/tegelzetbedrijf-de-winter/
Tegelzetbedrijf De Winter in Almelo, Iepenstraat 43, 7605 EE – Telefoonnummer, informatie en kaart van Tegelzetbedrijf De Winter – Rubriek Vloeren.

Openingstijden van Tegelzetbedrijf-de-winter in Almelo

https://www.openingstijden.com/open/tegelzetbedrijf-de-winter/almelo/
U zocht naar Tegelzetbedrijf De Winter in Almelo. 28 resultaten gevonden. … Hans Boom Tegelzetbedrijf … Laurens Alma Tademastraat 8 Almelo. Onbekend …

Hans de W. en twee zonen opgepakt voor dood 14-jarige Lotte

Hans de W. en twee zonen opgepakt voor dood 14-jarige Lotte


12 jan 2021 — Hans de W. heeft zijn eigen tegelzettersbedrijf en woont samen met zijn vrouw en … aangehouden na vondst lichaam 14-jarig meisje in Almelo.

Tegelzetter in Almelo op Cylex

https://www.cylex.nl/almelo/tegelzetter.html
tegelzetter in Almelo (Resultaten 1 – 3 van 3 ) · Zoekresultaten filteren · Meer resultaten in de buurt uit de ‘Tegelwerken en tegelzetters’ branche.

Tegelzetbedrijf H. de Winter | Almelo – Drimble

https://drimble.nl/bedrijf/almelo/13075403/tegelzetbedrijf-h-de-winter.html
Veel informatie over Tegelzetbedrijf H. de Winter, gevestigd in Almelo en geregistreerd bij de KvK onder nummer 08148793.

Vader en minderjarige zoons langer vast in onderzoek dood …

https://frontpage.fok.nl/nieuws/841942/1/1/50/vader-en-minderjarige-zoons-langer-vast-in-onderzoek-dood-14-jarig-meisje-almelo.html
15 jan 2021 — … de drie van betrokkenheid bij de dood van een 14-jarig meisje uit Almelo. … Op de site staat inderdaad een Hans die tegelzetter is.

ᐅ Exel Tegelwerken in Almelo → Renovatiebedrijf [Info]!

https://www.renovatie-nu.nl/almelo/exel-tegelwerken/
Exel Tegelwerken uit Almelo is een renovatiebedrijf in Overijssel. … Hans van Dijk Metselwerken. Op 0.9 km afstand · T. Tegelzetbedrijf De Winter.

Plaats een reactie